Wat doe ik ?

Ik help ondernemers met Strategische Marketing, Social Media, Content en Digitale Marketing. Maar ook voor het opmaken van drukwerk en zakelijke illustraties draai ik mijn hand niet om; net als met het letterlijk betekenen van tekst ben ik je graag van dienst.

Als generalist ben ik van veel markten thuis en kan ik op strategisch vlak goed met je meedenken. Naast dat ik de langere termijn graag voor me zie steek ik ook heel graag de handen uit de mouwen zodat ik je op allerlei manieren werk uit handen kan nemen.

Een aantal van mijn technische vaardigheden en kennisgebieden: InDesign, Procreate, Adobe Lightroom, Imovie, FinalCutPro WordPress, MailChimp, Analytics, Facebook (ook adverteren en targetten), Instragram, LinkedIn, Content creatie en – management. Vanuit mijn verleden heb ik ook kennis van SQL, Dashboards, KPI’s en Excel. Net als iedereen leer ik dagelijks bij en ben ik nooit uitgeleerd.

Ik doe niets liever dan met je meedenken, mijn handen uit de mouwen steken en samen met jou werken aan de marketing van jouw organisatie.