Een animatie om jouw verhaal te vertellen maak ik graag. 

Een uitleg animatie is een korte video waarin diensten, ideeën en processen op heldere en doeltreffende manier uitgelegd worden.  

Een uitleg animatie is een van de effectiefste communicatiemiddelen die er zijn om klanten of medewerkers te informeren over jouw producten en diensten. Ik vertaal jouw verhaal naar een simpele animatie. Het meest effectief wordt zo’n filmpje als er een voice-over stem wordt gebruikt. De kijker neemt dan de animatie zowel in beeld als met geluid in zich op, waarmee de boodschap vaak ècht goed begrepen wordt.

Ik kan een stem acteur vragen om jouw boodschap in te spreken, maar in sommige gevallen is het nog effectiever om jouw eigen stem hiervoor te gebruiken.

Op deze pagina zie je een voorbeeld van een uitleg animatie over een prisma in je brillenglas voor Sven voor Ogen in Ruurlo. In de animatie van de Ondernemersacademie wordt uitgelegd hoe hun counselprogramma eruit ziet. 

 

Wat kost een Animatie

Een animatie maken over jouw dienst, product of proces is maatwerk en ik kan op voorhand niet zeggen hoeveel tijd er nodig is om de animatie te maken. Ook de vraag of er een VoiceOver nodig is bepaalt mede de prijs. 

Na een intake maak ik een storyboard zodat duidelijk wordt hoe de animatie eruit komt te zien en hoeveel tijd het kost om de animatie te maken. 

Daarna begin ik pas met het maken van de echte animatie. Als je meer wilt weten over de kosten of doorlooptijd dan vraag ik je om contact met me op te nemen.  

Wil je ook een uitleg animatie om klanten over jouw product of dienst te informeren? Bel me of vul het contactformulier in.