Zit je tijdelijk zonder een Marketing Manager of heb je extra handen nodig op je marketing afdeling, dan ben ik je graag van dienst. 

Als ondernemer heb je vaak veel dingen aan je hoofd. Naast dat je veel werk hebt liggen en de dagen voorbij vliegen, vragen de website en social media de nodige aandacht. Daarnaast vraagt de offline marketing óók aandacht. Naast dat je namelijk bestaande klanten aandacht wilt geven zijn er ook nog mensen die jou bedrijf nog niet kennen en terwijl het daar wel de hoogste tijd voor is. 

Als dan ook nog eens je marketing manager uit de running is, of je wilt extra handen tijdens je drukke seizoenen dan sta ik graag voor je klaar. Met veel praktische kennis van de (Online) Marketing, Social media, SEA, SEO en opmaak van drukwerk zorg ik dat jij je niet druk hoeft te maken over de marketing van jouw organisatie.

Maar ook als je een specifiek onderdeel graag uit handen wilt geven omdat je daar niet genoeg ervaring mee hebt help ik je graag. Altijd vanuit de strategie, doelstellingen en de merkbeleving van jou organisatie. 

Maak je niet langer druk: