Heb je vragen over social media, ben je op zoek naar creatieve content ideën of wil je graag sparren over hoe je social media kunt inzetten voor jouw bedrijf? 

Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, TikTok, What’s App en Pinterest of toch Twitter en SnapChat. Welk kanaal kies jij als ondernemer voor jouw bedrijf? Of kies je ze allemaal? Dit laatste doet bijna niemand, maar één of een paar kanalen hebben de meeste ondernemingen wel. 

Als ondernemer kun je niet zeggen ik heb niets met Social Media. Als je gehoord en of gezien wilt worden dan is de aanwezigheid op één of meerdere kanalen een must. En de ondernemer die nergens te vinden is moet ik nog tegenkomen. Ik ken, met name kleine ondernemers, die wel aanwezig zijn op één of meerdere kanalen maar er weinig mee doen. Die ondernemers willen mogelijk niet groeien en/of zitten vaak niet verlegen om extra opdrachten of aandacht. 

Als je niet in die positie bent hoe zorg je er dan voor dat je als ondernemer niet de hele dag bezig bent met delen, liken en posten?

Hoe zorg je ervoor dat je berichten gezien worden en bijdragen aan het gezicht van jouw bedrijf? Welke kanalen zijn een must? Wat is een inhaalkalender of contentkalender? En hoe ga je om met het promoten van een bericht of het adverteren op een kanaal? Welke doelgroep spreek je aan op social media en ga je in dialoog of wil je alleen luisteren? 

Als ondernemer moet je je altijd de vraag stellen: “Wat wil ik ermee en welk doel streef ik na?” Anders kost het veel, heel veel tijd en draagt het nergens toe bij. 

Door veel ervaring met social media en up-to-date kennis van social media kan ik je helpen. Zowel met advies als met de uitvoering. Wil je brainstormen over social media of wil je gewoon hulp? Laten we eerst een kop koffie drinken om jouw doelen helder te krijgen.