WIE BEN IK ?

 

” Vroeger liep je kerk uit of de kroeg in en kreeg je een compliment over je nieuwe jas. Nu posten we een foto op social media en tellen het aantal likes. “


Karin Bonsel – 2020-

 

Hi, Ik ben Karin Bonsel en ik help ondernemers met Marketing, Communicatie, Social Media en het visualiseren van verhalen.  

Het opmaken van drukwerk en zakelijke illustraties zijn onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden. Ook verteken ik letterlijk teksten om een boodschap kracht bij te zetten. 

Vaak spreek ik ondernemers en als ze horen waar mijn passie ligt dan beginnen ze te roepen. “Social Media, daar heb ik niets mee” of “Daar snap ik niets van” en dat begrijp ik als geen ander. Maar als je ondernemer bent en helemààl in de B2C markt, dan word je niet gevraagd of je iets hebt met Social Media, je moet er iets mee.

Zo ook het antwoord op de vraag waar wil je zijn over 5 jaar. Sommige ondernemers zeggen: dat zie ik dan wel. Maar toch is het goed om er over na te denken en doelen te stellen. Al doe je het alleen maar om focus te houden op je organisatie.

En als je er niets mee hebt, maar je wilt er wel iets mee, dan help ik je graag op weg met social media. Uitbesteden aan een extern bureau is ook een optie. Maar uitbesteden kost geld en je krijgt niet altijd alles vooraf te zien, soms zie je zelfs niet eens de afgesproken resultaten. Daarom help ik je liever op weg of werken we samen aan de marketing van jouw bedrijf. Zodat de marketing past bij jou en je bedrijf.foto van DigiSmid / Karin Bonsel

Brainstormen over je toekomst? Ook dan ben ik je graag van dienst. De wereld verandert, zorg dat je meebeweegt.