Een illustratie op maat voor een speciale gelegenheid of als herinnering aan een een bijzonder moment? Maak je wensen kenbaar en ik ga voor je aan het werk. 

Hoe leuk is dit? Een gepersonaliseerd cadeau! Een cadeau dat speciaal voor jou gemaakt is. Dit kan van alles zijn van keukenspullen, sokken, schort, koffer tot een babydeken. Als er een webshop is die het artikel kan drukken maak ik er een illustratie voor. Een geweldig cadeau om te geven én om te krijgen. 

Dit kan een persoonlijke situatie zijn maar ook als bedrijf is het een geweldige manier om iemand in het zonnetje te zetten bij een speciale gelegenheid. Maar ook een kerstillustratie op een kaart, of een kraamcadeau voor de medewerkers? Ik doe het met veel plezier en aandacht. 

Stel, je hebt een stijl die je aanspreekt maar je wilt deze graag vertekend hebben of je wilt iets speciaals maar je hebt nog geen idee hebt wat, dan help ik je graag op weg. Mail mij  je gegevens en eventuele wensen of laat weten dat je zin hebt in een kop koffie.

Een illustratie op maat? Laten we eerst koffie drinken of neem via het contactformulier contact met me op. 

Wat kost een op maat gemaakte illustratie? 

Een op maat gemaakte illustratie is handwerk én uniek. Daarom is het onmogelijk om hier een prijs te noemen. 

Al mijn illustraties en tekeningen zijn digitaal. Als jij aangeeft waar je de afbeelding wilt gebruiken dan zorg ik dat de resolutie goed is. De prijs is afhankelijk van de afmetingen en complexiteit van de gewenste illustratie.

Vooraf ontvang je een indicatie van de wachttijd voor jouw illustratie. Daarnaast ontvang je van mij de prijs van de illustratie. Als wij beide een goed gevoel hebben dan ga ik voor je aan het werk.  

Een illustratie op een thermoskan